Welkom op de website van Jakol Administratieve & Fiscale Zaken.
Op deze site vertellen wij wat we zoal voor u kunnen betekenen. Via het menu aan de linkerkant kunt u door de website navigeren om meer informatie te krijgen over de verschillende onderwerpen.

Over ons
U kunt bij ons terecht met uw persoonlijke administratie of met de boekhouding van uw onderneming. Of u nu een probleem heeft dat opgelost moet worden, of de zaken zo goed gaan dat u zelf geen tijd meer heeft om alle papieren op orde te houden. Voor al deze zaken heeft u bij ons meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van boekhouden, belastingzaken en financiƫle vraagstukken tot uw beschikking. U kunt met een schoenendoos vol bonnetjes komen of met een usb-stick met uw hele boekhouding, wij zetten ons in om u van dienst te zijn. Door onze persoonlijke benadering bouwen we een duurzame relatie op met onze cliƫnten, die in sommige gevallen teruggaat tot het begin van de onderneming in 1975. Wij vinden de mensen achter de cijfertjes namelijk minstens zo belangrijk als de cijfers zelf.

Kom gerust eens langs!
U kunt ons altijd bellen of mailen als u meer informatie wilt. Op de Contact pagina staat een routebeschrijving naar ons kantoor en alle andere contactgegevens.

webhosting: Crooijmans ICT